Skip to content
Cherry

Nga Natyra

_______________

Jaffa Champion Taste the nature!

Jaffa Champion Vishnje ka një përmbajtje të lartë të nektarit të vishnjës dhe kategorizohet si pije
frutash me shije fantastike dhe unike.

Portokall

Nga Natyra

_______________

Jaffa Champion Taste the nature!

Jaffa Champion Portokall ka një përmbajtje të lartë të lëngut të portokallit dhe kategorizohet si
pije frutash me shije fantastike dhe unike.

Boronice

Nga Natyra

_______________

Jaffa Champion Taste the nature!

Jaffa Champion Boronicë ka një përmbajtje të lartë të nektarit të boronicës dhe kategorizohet si
pije frutash me shije fantastike dhe unike.

Nektarine

Nga Natyra

_______________

Jaffa Champion Taste the nature!

Jaffa Champion Pjeshkë ka një përmbajtje të lartë të nektarit të pjeshkës dhe kategorizohet si pije
frutash me shije fantastike dhe unike.

Slide4

Nga Natyra

_______________

Jaffa Champion Taste the nature!

Jaffa Champion Multivitamin ka përmbajtje të lartë dhe të shumëllojshme të frutave,
të cilët bëjnë që lëngu Jaffa Champion Multivitamin të kategorizohet si pije frutash me
shije fantastike dhe unike.

Slide

_____

RRETH NESH

_____________

Jaffa Champion

Mars 2003 ishte viti kur brendi i shijes botërore Jaffa Champion kishte filluar rrugëtimin e tij
duke sjell për gjithë konsumatorët një gamë të gjerë të pijeve me përmbajtje të lartë të frutave
si dhe llojllojshmëri shijesh..

Slide

_______

PRODUKTET

_____________

Slide

_______

FRUTAT ORGANIKE

_____________

Ne servojme 100% leng natyral

Ne të gjithë jemi këshilluar rregullisht nga mjekët dhe dietologët tanë që të hamë fruta të plota, në vend që t'i konsumojmë ato në formën e lëngjeve dhe smoothieve, fatkeqësisht, për shkak të jetës me ritëm të shpejtë që bëjmë, gjë që lë pak ose aspak kohë për t'i qëruar, prerë dhe hani fruta, lëngu i frutave të freskët shpesh duket si një mënyrë e shijshme dhe e lehtë për të qëndruar të shëndetshëm.

Slide

_______

MEDIA

________________

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq