Skip to content
Slide
JAFFA Champion
SportCap Multifruit
Jaffa Champion DVC

Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me aromë multifruti dhe Vitamin C.
Përbërja: Ujë, sheqer, limontos, ngjyra: beta karotin, rregullator i thartësisë: natrijum citrat, antioksidues: Vitamin C, aromë Multifruti (Marakuja, Portokall, Mango, Lemon, Grejpfrut dhe Mandarina). Materja e tharë min.8%. I pasterizuar. I konzervuar me Natrium Benzoat, Kalijum Sorbat dhe Dimetildikarbonat. Mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq