Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Boronicë
Jaffa Champion Kanaqe

BORONICA. Nektar i dendur Boronice. – Me përmbajtje fruti min.50%. Pjesërisht i prodhuar nga langu i koncentruar i fruteve. Përbërja: Ujë, lëng i koncentruar Boronice, sheqer, limontos, aromë natyrale boronice, Vitamin C. Materja e thatë min.11%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit të përzihet mire. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar poshtë kanaqes. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq