Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Dredhëz
Jaffa Champion Qelq

DREDHZË. Nektar i dendur Dredhze dhe molle. – Me përmbajtje fruti min.50%. Pjesërisht e prodhuar nga pure e koncentruar. Përbërja: Ujë, pure e koncentruar Dredhze dhe pure Dredhze (30%), Molle (20%), sheqer, limontos, Vitamin C. Materja e thatë min.11%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit të përzihet mire. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq