Skip to content
Slide
JAFFA Champion
ICE TEA Lemon
Jaffa Champion Kanaqe

Çaj i ftoftë LIMONI ·Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me shije limoni
Përbërsit: Ujë, sheqer, limontos, lëng i koncentruar limoni, rregullues i thartësisë trinatrium citrat, ekstrakt i çajit, aromë natyrale, konzervues (kalium sorbat dhe natrium beznoat). Voćni sadržaj min.1%. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në fund të kanaqes.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq