Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Mollë e Gjelbërt
Jaffa Champion Kanaqe

MOLLË E GJELBËRT. Lëng frutesh nga Molla e gjelbërt me 7 vitamina. Me përmbajtje fruti min.20%. I prodhuar nga langu i koncentruar i frutit të mollës. Përbërja: Ujë, sheqer, lëng molle nga koncentrati i mollës, acid citrik, nisheste e modifikuar, Vajra bimor, aromë natyrale molle, ekstrakt safflower, ngjyrues: brilant blu FCF, vitaminat (B6, B12, C, Niacin, Biotin, acid pantotenik, acid folik). Materja e thatë min.8%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit të përzihet mire. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar poshtë kanaqes. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq