Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Portokall
Jaffa Champion Plastikë

Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me përmbajtje të langut të portokallit.

Përbërja: Ujë, sheqer, lënda bazë: lëng fruti portokalli min.10%, limontos, konzervues: E242 max.250mg/l, E202 dhe E211në kombinim deri në max.400 mg/l, vitaminat: C, E dhe A, stabilizuesit E440 dhe E466, ngjyrë natyrale E160a, aroma. Materja e tharë min.8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq