Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Ananas
Jaffa Champion DVC

Pije freskuese joalkoolike me bazë Ananasi
Përbërja: Ujë, bazë dhe aromë pjeshke, sheqer, acid citrik, antioksidans: vitamin C. I pasterizuar, pa konzervues. Materja e tharë: min.8%. Afati i përdorimit është i shënuar në pjesën e pasme të paketës. Prodhimi të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq