Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Mollë
Jaffa Champion Qelq

MOLLË. Lëng frutesh i kthjellët Molle.
Me përmbajtje fruti 100%. I prodhuar nga langu i koncentruar i frutit të mollës. Përbërja: Ujë, lëng i koncentruar i frutit të mollës, Vitamin C. Pas heqer. Materja e thatë min.10%. I pasterizuar, pa konzervues. Para përdorimit të përzihet mire. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq