Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Ice Tea
Jaffa Champion Qelq

Çaj i ftoftë PJESHKE ·Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me shije pjeshke
Përbërsit: Ujë, sheqer, substance natyrale aromatike: ekstrakt i kaçës, limontos, Vitamin C, substance aromatike natyrale me shije pjeshke, ngjyrë natyrale E150d, konzervues: E202 dhe E211në kombinim deri në max.400 mg/l. Materja e thatë min.7%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet. Të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq