Skip to content
Slide
JAFFA Champion
Fruta Mali
Jaffa Champion Plastikë

FRUTE MALI. Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me përmbajtje të langut të fruteve të malit min.12% (Boronicë e kuqe, Mjedër, Manaferrë, Mollë, Boronicë).

Përbërja: Ujë, sheqer, lënda bazë: Lëng fruti boronice e kuqe 3%, mjedre 2%, manaferre 1.5%, molle 4% dhe boronice 1.5%, ngjyra: rrënja e zezë e hibiskusit, limontos, konzervues: E242 max.250mg/l, E202 dhe E211në kombinim deri në max.400 mg/l. Aroma natyrale. Materja e tharë min.8%. I pasterizuar. Para përdorimit të përzihet, mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në kapak.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq