Skip to content
Slide
JAFFA Champion
SportCap Boronicë
Jaffa Champion Sport Cap

PIJE BORONICE. Pije e pagazuar freskuese joalkoolike me përmbajtje lëngjesh nga frutat dhe vitaminat, me ëmbëlsues dhe vlerë të zvogëluar energjike, 30% më pak sheqer se pijet e zakonshme. Përbërja: Ujë, sheqer, sirup glukoze-fruktoze, lëng frutash nga koncentrati 10% (boronicë 1,5%, mollë 6.8%, rrënja e zezë e hibiskusit 1,7%), rregullues i thartësisë: limontos, natrijum citrat, aromë natyrale boronice, Vitamina: C, E dhe A, ëmbëlsues natyror (Glikozid steviol). Konzervues: E202 dhe E211 në kombinim deri në max.400 mg/l. I Pasterizuar. Mbas hapjes të ruhet në vend të ftohtë dhe të errët. Afati i përdorimit deri në datën e shënuar në
kapak.

Slide

        © All Rights Reserved - 2022

Jaffa Champion      

sq